Başkan Seyfi Dingil 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında Mehmetçiklerle iftar yemeğinde bir araya geldi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlasında vatani görevini yapan Mehmetçiklerle kışla yemekhanesinde iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftarın açılmasının ardından Başkan Seyfi Dingil, vatani görevini icra eden Mehmetçiklerle tek tek askerlerle ilgilenerek bir süre sohbet etti.

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Seyfi Dingil, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek,” Mübarek Ramazan ayının güzelliklerinin yanında iftar sofralarının da büyük bir yeri ve önemi var. İftar sofraları birlik beraberliğin, manevi hazzın ve paylaşım ruhunun en güzel şekilde sergilendiği, oruç ibadetimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve manevi hazzını derinden yaşadığımız sofralardır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayında askerlerimiz ile aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduk ”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ülkemizin güvenliğini sağlayan sınır boylarında ve ülke genelinde gece gündüz demeden nöbet tutan bütün Mehmetçiklerimizi yüce rabbim korusun. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin. Tüm askerlerimize, komutanlarımıza ve güvenlik güçlerimize kuvvet versin. Vatan için, Bayrak için, bizler için canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında Mehmetçiklerle iftar yemeğinde bir araya geldi Başkan Seyfi Dingil 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında Mehmetçiklerle iftar yemeğinde bir araya geldi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.