Şehit Pamir caddesinde kaldırım yenileme devam ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Şehit Pamir caddesinde kaldırım yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Şehit Pamir caddesinde kaldırım çalışmalarına başlayan ekipler, bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki toprak dolgulu kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yaparken, diğer taraftan ise kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza belediye ile ilgili her türlü hizmeti en güzel şekilde götürüyoruz” dedi.

Çalışmalarla ilgili olarak İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “ Önceden de belirttiğimiz gibi cadde ve sokaklar şehrin aynası konumundadır. Bizde İskenderun’umuzu daha güzel bir ilçe haline getirmek ve İskenderun halkına daha kaliteli bir yaşam şartları sunmak noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni projelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarda bizlere destek çıkan ve sabırla bekleyen ilçemiz halkına ve mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum´şeklinde konuştu.

Şehit Pamir caddesinde kaldırım yenileme devam ediyor Şehit Pamir caddesinde kaldırım yenileme devam ediyor

Önceki İçerikHelikopter Kazasında İskenderun’da Görevli Muhabere Yüzbaşı İlker Acar Şehit Oldu
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 4 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.