Sahil Camii Projesinin İnşaatı Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin inşaatının hızla yükseldiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, kaba inşaatı büyük oranda tamamlanmak üzere olan sahil camii projesinin inşaatı ile ilgili bilgiler verdi.

Camii yapımının hızla devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”sahil camii projesinde çalışmalar titizlikle sürüyor. Caminin kubbesi tamamlanmak üzere. Minareler ise hızla yükseliyor. Sahil camii projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak. Sahilde devam eden Nihal Atakaş Camii inşaatı hakkında şantiye şefleri ve mühendislerden sürekli bilgiler alıyor, çalışmaları yerinde inceliyoruz. Çalışmalar büyük bir hızla ve titizlikle devam ediyor“dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”son derece detaylı bir şekilde projelendirilen cami örnek bir şekilde yapılıyor. Bu eserin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Cami inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor. Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim hayırlısıyla hep birlikte caminin açılışını da yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.

Sahil Camii Projesinin İnşaatı Devam Ediyor Sahil Camii Projesinin İnşaatı Devam Ediyor Sahil Camii Projesinin İnşaatı Devam Ediyor

Önceki İçerikAnaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği
Sonraki İçerikNazım Culha,Arsuz’un her mahallesine asfalt girecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.