Nazım Culha,Arsuz’un her mahallesine asfalt girecek

Arsuz Belediyesi, ulaşımda kolaylığı sağlamak amacıyla ilçe genelinde gerçekleştirdiği yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, ilçedeki yıpranmış yollarda bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bütün mahalleleri içeren yol çalışma programı kapsamında Karaağaç Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını yardımcısı Sedat Deveci ve teknik ekibi ile birlikte inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Asfalt serme makinesinin çalışma aşamalarını inceledikten sonra, yeni dökülen asfaltın üzerinde yürüyen Başkan Culha, halkın yaşam kalitesini artırmak, ulaşımı rahatlatmak ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

2016 yılında yıllara sari olarak gerçekleşen ve tüm mahalleleri kapsayan asfalt, bordür ve drenaj ihalesinin yüzde 10’unun 2016 yılında gerçekleştiğini, yüzde 40’nın 2017 yılı içerisinde yapılacağını, yüzde 50’sinin de 2018 yılında tamamlanacağını anımsatan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bu kapsamda 2017 yılı içerisinde Karaağaç Mahallesi’nde ana yollar hariç 75 adet sokağın asfaltlanacağını ve şu ana kadar da 22 sokağın asfaltlandığını söyledi.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü yol çalışmaları üzerinde büyük bir hassasiyetle durulduğunu ve ilk etapta öncelik arzeden yolların asfaltlandığını ifade eden Başkan Nazım Culha, asfalt çalışmasının planlanan program çerçevesinde etap etap ilerlediğine vurgu yaparak, aynı hizmetin tüm mahallelere yapılacağına dikkat çekti.

Nazım Culha,Arsuz’un her mahallesine asfalt girecek

Önceki İçerikSahil Camii Projesinin İnşaatı Devam Ediyor
Sonraki İçerikHalk Eğitim Merkezinde Sedef Kakma ve Cam Kumlama işleri sergisi yoğun ilgi gördü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.