Halk Eğitim Merkezinde Sedef Kakma ve Cam Kumlama işleri sergisi yoğun ilgi gördü

Halk Eğitim Merkezinde açılan yıl sonu sergisinde özellikle Sedef Kakma ve Cam Kumlama işleri ile yapılan ürünler yoğun ilgi görüyor.

İskenderun Halk Eğitim Merkez binasının Sergi salonunda yılsonu sergisi açıldı. Sergide el işi ve göz nuru işleri sergilenirken, özellikle Resim, Sedef Kakma ve Cam Kumlama ile yapılan işler yoğun ilgi gördü.

Halk Eğitim Merkezi Hocalarından Emel Dokumacı, Sedef Kakma işi ile yapılan, Sandalye, Rahle, Sehpa, Kılıç kabının özenle zahmetle ve sabırla yapıldığını belirterek bu ürünlerin en az 50-60 yıl orjinalliğini koruduğunu vurguladı. İskenderun Halk Eğitim Merkezinde Cam kumlama işlerinin yapıldığı da belirtildi.

Halk Eğitim Merkezinde Sedef Kakma ve Cam Kumlama işleri sergisi yoğun ilgi gördü Halk Eğitim Merkezinde Sedef Kakma ve Cam Kumlama işleri sergisi yoğun ilgi gördü Halk Eğitim Merkezinde Sedef Kakma ve Cam Kumlama işleri sergisi yoğun ilgi gördü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.