Ramazanda Fırın Denetimlerini Sıklaştı

Ramazan ayının girmesi ile birlikte İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırın denetimlerini sıklaştırdı.İftar sofralarının vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi ve ekmeklerin Üretim koşulları ve gramajları kontrol edildi. Gerekli hijyen ve imalat yeterliliğini taşımayan yerler ise uyarıldı.

Fırınlar, ruhsat, çalışan personelin kıyafeti, imalathanelerde kullanılan çöp kovaları ve mutfak malzemeleri, un depolama koşulları hijyen, ağırlık ve sağlığa uygunluk bakımından denetlendi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, işletmelerin hijyene dikkat etmesini isteyerek, “Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz belli periyotlarda denetim yapıyorlar. Ramazan nedeniyle bu denetimleri sıklaştırıyoruz. Halkımızın sağlıklı gıdalara ulaşabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Üretimlerin hijyen kurallarına uygun, kaliteli ve doğru gramajda olmasına önem veriyoruz” dedi.
Ramazanda Fırın Denetimlerini Sıklaştı Ramazanda Fırın Denetimlerini Sıklaştı Ramazanda Fırın Denetimlerini Sıklaştı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.