Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışından hareketle duyarlı çalışmalara imza atan HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, “Kimse Yoksa Biz Varız” parolasıyla hizmet eden “Evde Bakım Hizmet Ekibi” ile Hatay’ın 15 ilçesinde vatandaşlara ulaşıyor.

İl genelinde 60 yaş ve üzeri yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çeşitli hizmetleri bir arada sunarak sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini tam olarak yerine getiren HBB ekipleri, il genelinde binlerce eve hizmet ulaştırdı.
Vatandaşların evlerinin temizlenmesi, günlük ihtiyaçlarının karşılanması gibi yaşamı kolaylaştıracak daha birçok zorunlu gereksinime cevap veren ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’ il genelinde mutluluklara vesile olması itibariyle etkin çalışmalara imza atıyor. Ekipler son olarak İskenderun ilçesine bağlı Barbaros, Nardüzü, İsmet İnönü ve Savaş mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu.
Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor

Önceki İçerikArsuz’da dere ıslahında dev atak
Sonraki İçerikRamazan Ayında Elektriğin Kesik Olacağı Yerler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.