Püis Şube Başkanı Doğan Erten Güven Tazeledi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası İskenderun Şubesi’nin 13. Genel Kurulu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan Genel kurulda, PÜİS Hatay Şube Başkanı Doğan Erten bir konuşma yaparak, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Hatay Şube Başkanı Doğan Erten, “Genel Başkanımızın da destek ve gayretleri ile 13 bin bayi arkadaşlarımız ile birlikte hareket ediyoruz. Üye sayımızı da her geçen gün arttırıyoruz. Bunun yanında gençlik kollarımızı da kurmuş durumdayız. Bu da bizim ailemizin ne kadar büyük olduğunu, Türkiye’de 13 bin tane istasyon için çalıştığımızı göstermektedir. Biz devletimize katma değer, işsizlerimize iş ve istihdam sağlıyoruz. Olağan genel kurulumuza geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ardından söz alan PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş ise, “PÜİS Ulu bir çınar. Yani çınar sözcüğünü de hak eden büyük bir iş veren sendikası. 1967’de kuruldu ve bu yıl PÜİS’İN 50. Yılını kutluyoruz. 50 Yılda Türkiye’de 14 şube, son dört yılda da bir tane ilave 15. Şubesini açmış, Türkiye’nin 81 vilayetinde baş temsilcilik oluşturmuş, 900’ün üzerin de de temsilcilik oluşturmuş daha önce Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da teşkilatlandığı en büyük iş veren sendikası. Bu gün buraya gelen arkadaşlarımız devletine milletine bağlı, onurlu insanlardır. O’nun için Burada gördüğüm samimiyeti özellikle ifade etmek isterim. Biz gerçek bir aileyiz, Burada güzel bir ev sahipliği sergileyen Şube yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece daha güçlü bir sivil toplum kuruluşu olabiliriz. Ben bu gün buradan akaryakıt sektörüne hizmet eden tüm üyelerimizi tebrik ediyorum. Kendi işimize kendi mesleğine sahip çıkan sizlerle birlikte hareket etmenin onurunu yaşıyoruz. Bu gün burada ne yaptığımızı değil, ne yapacağımızı konuşurken, bu güne kadar sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde hiçbir zaman karşılık beklemeden yaptığımızı ifade etmek istiyorum. Bunun karşılığı manevi bir ödül olacağı inancıyla bu görevimizi yerine getiriyoruz. Amacımız, yapabileceğimiz hizmetin en iyisi yapma gayreti içerisinde olmaktır” dedi. PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş’un konuşmasının ardından Genel Kurul da ilgili maddeler okunarak, oy birliği ile kabul edildi ve seçime gedildi.

PÜİS İskenderun Şubesinin 13. Genel Kurulu seçimlerinde yönetim şu isimlerden oluştu; Başkan Doğan Erten, yönetim kurulu üyeleri; Osman Karagöz, Ayhan Mirioğlu Cemil Duman, Bahar Serdar Karamanoğlu. Denetim: Nazım Çıplak, Ata Sumakoğlu, Ahmet Akkoyunlu, Disiplin Kurulu: Muti Altun, Muhittin Serçe ve Garip Ağbaş, şeklinde oluştu.

Püis  Şube Başkanı Doğan Erten Güven Tazeledi Püis  Şube Başkanı Doğan Erten Güven Tazeledi

Önceki İçerikİskenderun Toki 1.Etap Projesi Hızla Devam Ediyor
Sonraki İçerikARSUZ fest ile sualtı da keşfedildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.