İskenderun Toki 1.Etap Projesi Hızla Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a yapılmakta olan TOKİ projesinin hızla ilerlediğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Gültepe Mahallesinin üst kısmında yapılmak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yapımı üstlenilen konutların yapım işinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek,”TOKİ’nin İskenderun’a yapılması noktasında büyük gayretler gösterdik. TOKİ yapımı için vatandaşlarımızdan büyük bir talep alındı. TOKİ için yapılan yer tesliminin ardından yüklenici firma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İskenderun halkının yıllardır beklediği proje hayata geçiyor. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Görüldüğü üzere çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor ” dedi.

İskenderun halkının hizmetin güzeline layık olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil,” TOKİ yeri çok güzel. İlk etapta 1.000’nin üzerinde konut yapılacak. Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşaa edilecek TOKİ konutları son derece modern ve güzel olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje İskenderun’da gerçekleşecek. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu. “şeklinde konuştu.

İskenderun Toki 1.Etap Projesi Hızla Devam Ediyor

Önceki İçerikPAMUK Eğitim Kurumlarında Anneler Günü heyecanı yaşandı
Sonraki İçerikPüis Şube Başkanı Doğan Erten Güven Tazeledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.