Belen’de Engelliler Haftası Etkinliği

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Belen Sebati Günenç İlkokulunca hazırlanan ve okulun konferans salonunda 16 Mayıs 2016 günü saat 10:00’da düzenlenen “Engelliler Haftası Kutlama” programı; Belen Belediye Başkan V. Alaaddin YÜZER, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Muharip Gaziler Derneğinin Belen temsilcileri, vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program; Okul Rehber Öğretmeni Ayşegül KINALI’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması, Türkiye’de Engelli olmak adlı video, “Düş Bahçeleri” isimli anasınıfı öğrencilerinin gösterisi, Anasınıfı öğrencisi Yiğitcan AVCI’nın “Engelliler Haftası” şiiri, “Biz Engelliyiz” adlı oratoryo gösterisi, Özel Eğitim Sınıfının “Dik Dur Kardeşim” isimli gösterisi, işaret dili ile “ Bir Dünya Bırakın” şarkısı ve tiyatro gösterisi sunumu ile sona erdi.

Belen’de Engelliler Haftası Etkinliği Belen’de Engelliler Haftası Etkinliği Belen’de Engelliler Haftası Etkinliği Belen’de Engelliler Haftası Etkinliği

Önceki İçerikArsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Haklı mücadelenin yanındayız”
Sonraki İçerikİskenderun’da Un Değirmenleri Parmakla Gösterilecek Kadar Azaldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.