Refik Eryılmaz’dan Genç İş Adamı Ali Abbas Alay’a Ziyaret

CHP Hatay 24. Dönem Milletvekili Refik Eryılmaz, genç iş adamı Ali Abbas Alay’ı ziyaret etti.

CHP 24. Dönem Milletvekillerinden Refik Eryılmaz, CHP gençlik kolları başkanlığı da yapmış olan genç iş adamı ve siyasetçi Ali Abbas Alay’ı iş yerinde ziyaret etti.

Refik Eryılmaz, Alay’ı açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan yeni iş yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve başarılar diledi. Ülke gündeminin ve siyasetin konuşulduğu ziyaret karşılıklı sıcak bir sohbet ortamında geçti.

Sohbette Eryılmaz, önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerde görev verilmesi halinde partisinin her kademesinde tüm gücüyle ve enerjisiyle çalışacağını söyledi.

Bölgede yaşanan gelişmelerin de değerlendirildiği ziyarette önemli tespitlerin yanı sıra karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ülkemizin içinden geçtiği zor koşulların da göz önünde bulundurup sorumluluk alınması gerektiğini vurgulayan Refik Eryılmaz, Türkiye için Hatay için Samandağ için göreve her daim hazır olduğunu belirtti.

Genç iş adamı Ali Abbas Alay ise Türkiye için Hatay için İskenderun için siyaseten yapılabilecek ne varsa yapmaya hazır olduğunu, önümüzdeki seçimlerde İskenderun da partisinin belirleyeceği bir belediye başkan adayı ile tüm gücüyle çalışacağını,  seçimlerde İskenderun’da aktif olarak siyasetin içerisinde rol alacağını vurguladı.

Ali Abbas Alay, ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek Refik Eryılmaz’a teşekkür etti.

Refik Eryılmaz’dan Genç İş Adamı Ali Abbas Alay’a Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.