Denizciler Cevher Dudayev Parkı Yenileniyor

Denizciler,Cevher Dudayev parkında bakım ve yenileme çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun genelinde yer alan parklar, Park-Bahçe ekiplerimiz tarafından tek tek elden geçiyor. Birçok parkta yenileme çalışması yapan ekipler son olarak Denizciler Cevher Dudayev parkında yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Özelikle yaz aylarında vatandaşlarımızın parklardan daha sağlıklı faydalanabilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında, yürüyüş yollarındaki eskiyen parke taşları sökülerek yenisiyle kaplanıyor, çeşitli nedenlerle bozulan, kırılan çocuk oyun grubu ve oturma banklarının tamir ve bakımı yapılırken özelliğini kaybetmiş banklar yenileriyle değiştiriliyor ”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bizim tek bir amacımız var. Oda milletimize hizmet etmektir. İskenderun’da kentin en ücra köşesine kadar hizmet götürüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemiz sorumluluk alanında bulunan parkların halkımızın kullanıma yakışır bir hale gelmesi için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Günün şartlarına uygun ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.

Denizciler Cevher Dudayev Parkı Yenileniyor Denizciler Cevher Dudayev Parkı Yenileniyor Denizciler Cevher Dudayev Parkı Yenileniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.