İskenderun’un ilk doğum fotoğrafçısı Müjde Ağır Turan’dan anneler gününe özel bir fotoğraf etkinliği

İskenderun’un ilk doğum fotoğrafçısı Müjde Ağır Turan, bir ilke daha imza atıp anneler gününe özel bir fotoğraf etkinliği başlattı.

Park Forbes alışveriş merkezi ile ortak bir projeye adım atan Müjde Ağır Turan, hafta sonları alışveriş merkezinin ikinci katında hazırlamış oldukları fotoğraf çekim alanında hem Müjde’nin Bebekleri fotoğraf sergisini halka açıyor hem de “Tıpkı anneme benziyorum” yarışması için gelen tüm annelerin çocukları ile ücretsiz fotoğrafını çekip anneler gününe hazırlıyor.

Anneler gününde sergiye ve oylamaya çıkacak bu fotoğraflardan en çok birbirine benzeyen anne çocuğa, Atasay’dan kolye hediye edilecek.

Fotoğraf sergisinin en ilgi çeken tarafı da, Müjde Ağır Turan’ın büyüyen bebeklerinin sergiyi ziyarete gelip kendi doğum fotoğraflarının önünde çekildikleri pozlar oluyor.

Sergi ve çekim anneler gününe kadar devam edecek.

İskenderun’un ilk doğum fotoğrafçısı Müjde Ağır Turan’dan anneler gününe özel bir fotoğraf etkinliği İskenderun’un ilk doğum fotoğrafçısı Müjde Ağır Turan’dan anneler gününe özel bir fotoğraf etkinliği İskenderun’un ilk doğum fotoğrafçısı Müjde Ağır Turan’dan anneler gününe özel bir fotoğraf etkinliği İskenderun’un ilk doğum fotoğrafçısı Müjde Ağır Turan’dan anneler gününe özel bir fotoğraf etkinliği İskenderun’un ilk doğum fotoğrafçısı Müjde Ağır Turan’dan anneler gününe özel bir fotoğraf etkinliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.