İskenderun Şehitler Anıtının Bakımı Yapıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise şehitler anıtının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek,” Çeşitli nedenlerle bazı yerleri deforme olan Şehitler Anıtında Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz bakım çalışması başlatmıştı. Özellikle boyası deforme olan yerler zımparalanarak düzeltildi. Yeniden boyanarak güzel bir görüntüye kavuştu. Ayrıca çevre düzenlemesi yapılarak kırılan karolar, merdiven basamakları yeniden mermer, beton, karo döşendi.”dedi.

Anıtın etrafında çevre temizliği ve çevre düzenlemesinin de gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ” Genel temizlik yapılarak bayraklar direkleri boyandı, bayraklar yenilendi. Anıt içerisinde bulunan Dünya şeklinin bakımı yapıldı. Anıtı çevreleyen küçük havuzda su motorları değişti. Bozuk olanlar tamir edildi. Yapılan ışıklandırma ve peyzaj çalışmasının ardından şehitlik anıtı adına ve İskenderun’a yakışır bir hale geldi. Şehitlerimizin isminin yazıldığı kaide ise yenilendi” şeklinde konuştu.

İskenderun Şehitler Anıtının Bakımı Yapıldı İskenderun Şehitler Anıtının Bakımı Yapıldı İskenderun Şehitler Anıtının Bakımı Yapıldı İskenderun Şehitler Anıtının Bakımı Yapıldı İskenderun Şehitler Anıtının Bakımı Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.