Çelik-İş Sendikası 1 Mayıs’ı Yolbulan çalışanları ile piknikte kutladı

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri kapsamında Yol bulan çalışanları ile piknikte bir araya geldi.

Yol bulan Fabrikalarında çalışan Çelik emekçileri ve aileleri 1 Mayıs İşçi Bayramında piknikte bir araya geldiler. Piknikte söz alan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube sekreteri Mehmet Güngör, Fabrika müdürü Rıdvan Tırak başta olmak üzere tüm Yol Bulanda çalışan işçi emekçilerinin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladıklarını belirterek, “Böylesine anlamlı bir günde Yol bulan çalışanları ve aileleri ile bir arada olmamın onurunu yaşıyoruz. Emek ve Dayanışmanın önemini biliyoruz. Her zaman emekçi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu da ifade etmek isterim.” Dedi.

Çelik-İş Sendikası 1 Mayıs’ı Yolbulan çalışanları ile piknikte kutladı Çelik-İş Sendikası 1 Mayıs’ı Yolbulan çalışanları ile piknikte kutladı Çelik-İş Sendikası 1 Mayıs’ı Yolbulan çalışanları ile piknikte kutladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.