Yunus Emre Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor

Kentin ihtiyaç olan noktalarında ve ilçede birçok mahallede yolların sıcak asfalt ile kaplandığını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Kış günlerinin sona ermesiyle birlikte plan dâhilindeki tüm yolları sıcak asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz. Asfalt çalışmaları konusunda belediye olarak ilçe sınırları içerisinde üzerimize düşen noktalarda görev yapıyoruz” dedi.

Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda her zamankinden daha güçlü bir atağa kalktıklarını vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, “Birçok mahallemizin yollarını sıcak asfaltla kapladık. Bu konuda son derece ciddi çalışmalara imza atıyoruz. İskenderun sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götürüyoruz. İskenderun’u başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştirerek, her konuda imrenilen bir kent yapıncaya kadar çalışacağız” diye konuştu.
EN ÜCRA KÖŞEYE ASFALT GİDECEK
Kentin en ücra köşesine kadar asfalt döküleceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Asfalt çalışmaları başlamadan önce muhtarımız ile iletişime geçip çalışma yapıyoruz. Vatandaşların en yoğun kullandığı bölgelerden çalışmalarımıza başlıyoruz. Asfalt dökülecek yer ilk önce kazınıyor. Ardından zemin düzenleme çalışmaları yapılıyor. Daha Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından büyük bir titizlikle yollara sıcak asfalt dökülüyor ”şeklinde konuştu.

Yunus Emre Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor Yunus Emre Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor

Önceki İçerikSağlıkçı öğrenciler ve velileri Kızılay’a kan bağışında bulundu
Sonraki İçerikİlkokullar Arası Egemenlik Kupası Futbol Turnuvası Düzenledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.