Nihal Atakaş Camii Kaba İnşaatı Tamamlanmak Üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kaba inşaatı büyük oranda tamamlanmak üzere olan sahil camii projesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, caminin kente ayrı bir güzellik katacağını belirterek,”Sahilde devam eden Nihal Atakaş Camii inşaatı hakkında şantiye şefleri ve mühendislerden bilgiler aldık. Çalışmalar büyük bir hızla ve titizlikle devam ediyor. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen camide çalışmalar titizlikle sürüyor. Bu eserin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Cami inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor ”dedi.

Çalışmaların titizlikle yapıldığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Caminin minare bölgesinde ve kubbe kısmında çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim hayırlısıyla hep birlikte caminin açılışını da yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.

Nihal Atakaş Camii Kaba İnşaatı Tamamlanmak Üzere Nihal Atakaş Camii Kaba İnşaatı Tamamlanmak Üzere Nihal Atakaş Camii Kaba İnşaatı Tamamlanmak Üzere

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.