İskenderun “Evde Temizlik” Hizmeti Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi, sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım ve temizlik hizmetleri vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görüyor.
İskenderun Belediyesinin bu hizmetinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini iletiyorlar.
Belediye’nin ev temizliği hizmeti ile ilgili belediyeye müracaat ettiklerini belirten vatandaşlar , “Sürekli geliyorlar, evi süpürüyorlar. Yıkanacak olanları yıkıyorlar, camları siliyorlar. Çamaşırları, bulaşıkları yıkıyorlar. Sonra işlerini bitirip gidiyorlar. Belediyemizden çok memnunuz. Allah başımızdan eksik etmesin.” şeklinde görüş beyan ettiler.

Temizlik timlerinin, kentin farklı bölgelerinde tespit edilen evlere giderek baştan aşağıya temizlik yaptığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu uygulamayla evlerinde en basit işleri bile yapamayan yalnız yaşlılarımızın yanında oluyoruz. Bizler onların birer evladıyız ve görevimizi yerine getiriyoruz. Onlar bu uygulamadan çok memnun, biz de hayırlı bir iş yaptığımız için mutluyuz” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Belediye onların sıcak eli. İstedikleri zaman yanlarındayız. Bazı ağır ev işlerini yapamıyorlar. Yaşlılarımız baş tacımızdır. Sadece belirli günlerde değil, her zaman yanlarında olmalıyız.” şeklinde konuştu.

İskenderun “Evde Temizlik” Hizmeti Devam Ediyor İskenderun “Evde Temizlik” Hizmeti Devam Ediyor İskenderun “Evde Temizlik” Hizmeti Devam Ediyor İskenderun “Evde Temizlik” Hizmeti Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.