Münteha İnan dualarla anıldı

Arsuz Belediye Meclis Üyesi ve Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan’ın geçtiğimiz günlerde vefat eden 74 yaşındaki annesi Münteha İnan dualarla ve rahmetle anıldı. Bölgenin saygın isimlerinden olan İnan Ailesi’nin büyüğü, üç çocuk annesi Münteha İnan için Övündük Mahallesi’ndeki eski evlerinde okunan Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif’ine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, işadamları, oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif’i sonrası Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif’ine katılan herkese teşekkür eden Nevzat İnan, “Ailemizin değerli büyüğü, varlığından her daim güç aldığımız annemizin vefatı dolayısıyla; acılı günümüzde gerek cenaze töreninde, gerek taziyemize, gerekse Mevlid-i Şerifimize bizzat katılarak bizleri yalnız bırakmayan, telefonla arayarak veya mesajlarıyla acımıza ortak olan tüm dostlarımıza ve sevenlerimize şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Bölge halkının yoğun katılım gösterdiği Mevlid-i Şerif’in ardından Nevzat İnan, babası Sadık İnan ve aile büyükleriyle birlikte taziyeleri kabul etti.

Münteha İnan dualarla anıldı Münteha İnan dualarla anıldı Münteha İnan dualarla anıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.