İskenderun’da temizlik çalışmaları devam ediyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri kent genelinde birçok noktada temizlik işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” her alanda yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehrimizin temizliği için araç gereç ve ekipmanlarımızla haftanın 7 günü hizmet sunmanın gayretindeyiz. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, günlük temizlik çalışmalarına ilçe sınırları içerisinde bulunan cadde, sokak, park bahçe ve tüm mahallerimizde aralıksız devam ediyor ”dedi.
SAĞLIKLI YAŞAM PARKININ GENEL TEMİZLİĞİ YAPILDI
Yaşlı ve hasta olan vatandaşların evde temizlik hizmetlerinin devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Ekiplerimiz sağlıklı yaşam parkının genel temizlik işlemlerini tamamladı. Bunun yanı sıra kimsesiz, yaşlı vatandaşlarımızın evde temizlik hizmetleri de devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ayrıca etrafa başıboş bırakılan hafriyat, biçilmiş, ot, ağaç dalları, çöp yığını v.s atıklarının temizlenmesi işlemini gerçekleştiriyor. Temiz ve daha kaliteli bir ilçe için Belediye olarak tüm imkânlarımızı bizler seferber ediyoruz. Çünkü temizlik konusunda çok hassasız” diye konuştu.

İskenderun’da temizlik çalışmaları devam ediyor İskenderun’da temizlik çalışmaları devam ediyor İskenderun’da temizlik çalışmaları devam ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.