İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık

Evden Eve Asansörlü Nakliyat hizmeti her geçen gün önem kazanmaya devam ediyor.

İskenderun Evden Eve Asansörlü Taşımacılık firması Özenli yapılmış paketleme ve konusunda uzman personeli ile eşyalarınızı hasar görmeden taşımaktadır.

Evden eve nakliyatın en önemli konusu iyi paketlemektir. Mutfak eşyalarınız ve kırılacak diğer eşyalar özel kutu ve balonlu naylon ile paketlenir. Paketleme gözetim eşliğinde ve titizlikle yapılır. Ağır eşyalar özel personel ile taşınır.Özenli yapılmış paketleme ve konusunda uzman personeli ile eşyalar hasar görmeden taşınmaktadır.

Paketlemede en iyi ambalaj şekli temiz kağıdın dışına baloncuklu naylonla paketlemektir.Siz kahvenizi içerken konusunda uzman personeller bu işleri sırasıyla yapıp kutulama işleri bitince taşıma gerçekleşmektedir.Kamyon içi eşya taşıma için özel tasarlanmış yüzeye sahiptir.

TELEFON : 0326 614 86 17
GSM         : 0538 056 25 59 –  0535 721 31 09
ADRES     : Dumlupınar Mah. 196 Sk. No:37/B İskenderun / Hatay
İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İskenderun Cingöz Evden Eve Asansörlü Taşımacılık

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.