İskenderun’da 1. Kalite Halı Yıkama İmaj Halı Yıkama Güvencesiyle Sizleri Bekliyor

İmaj halı yıkama güvencesinde sizlere en kaliteli şekilde, İskenderun’da halı yıkama hizmetleri sunuyor. İmaj halı yıkama, Kaliteli ve sorunsuz halı yıkama işlemlerini kendi üretimi olan halı yıkama makineleri ile siz değerli müşterilerine sunuyor. Kurulduğu günden itibaren 1. Kalitede halı yıkama makineleri üreten İmaj halı yıkama firması, Hatay’da ikamet eden ve halı yıkama ihtiyacı olan müşterilerine en kaliteli ve steril halı yıkama hizmeti sunuyor.

Halı yıkama hizmeti ile temizletmek istediğiniz halılarınızı 1. kalite halı yıkama şampuanları ve en kaliteli halı yıkama makineleri aracılığı ile yıkatmak için hemen İmaj halı yıkama firmasına ulaşarak uygun fiyat teklifleri hakkında bilgi alınız.

İMAJ HALI YIKAMA FABRİKASI Hatay’ın en büyük halı yıkama fabrikası olarak yıllardır İSKENDERUN ‘da hizmet vermektedir. Tam Otomatik ekipmanlarla el değmeden halı, el dokuma halıları, nepal, step , kilim, battaniye ve yorganları özenle yıkamaktadır.

İMAJ HALI YIKAMA FABRİKASI Halılarınızı evden alıp fabrikaya getirip tam otomatik makine ile yıkanır.Halılar paketlenmek üzere kurutma alanlarından tek tek toplanarak kalite kontrol alanına götürülür burada bir kez daha kontrol edilerek paketlenir ve adreslerine teslim edilir.

İMAJ HALI YIKAMA HALI YIKAMA HİZMETLERİ
Adres : CIRTIMAN MAH. ATIKSUYU SOK. NO: 156/1 İSKENDERUN / HATAY
Gsm : 0 506 258 08 48 – 0 326 618 71 41

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.