Susuz Nano Teknoloji İle Araç Yıkama İskenderun’da

Susuz Nano Teknoloji İle Araç Yıkama GLOBOWAX Farkıyla İskenderun’da.SUSUZ NANO TEKNOLJİ ( SUSUZ OTO YIKAMA) GLOBOWAX Farkıyla Aracınıza SU ve FIRÇA değmeden Temizlenir, Aracınızın Boyasını Korur ve Parlatır, Kirlenmeyi Geciktirir ve Aracınıza Zarar Vermez.

NEDEN GLOBOWAX İSKENDERUN: Aracınıza zarar vermez.klasik basınçlı yıkamaların ve fırçaların araca verdiği zararları ortadan kaldırır. İçerisindeki yüzey aktif maddeler polimerler ve doğal kayganlaştırıcılar sayesinde aracın üzerindeki kirleri araca zarar vermeden anında çözer. Anti Statik özelliği ile aracınızın geç toz tutmasını sağlar.aracınızın temizliğinde klasik sulu uygulamaların aksine sürekli bizim uygulamalarımızı tercih ettiğinizde ürün ilk uygulamadan itibaren aracınızı bir koruma tabakası ile kaplar ve her uygulamada bu katman kalınlaşır.Bu sayede kirlerin ve de aracınızda oluşabilecek küçük çiziklerin oluşumunu ortadan kaldırır.Aracınızın boyasının ilk günkü parlaklığını geri kazandırır ve etkin bir koruma sağlar.

ARAYIN GELİP ARACINIZI ALALIM 

GSM  : 05348380415
Adres : Numune Mah. Doktor Sadık Ahmet Caddesi. No. 65 İskenderun – Hatay
( Primal AVM arka Kapısı Gelişim Hastane güzergahı )

Profesyonel Detaylı İç & Dış Detailing

– KİL UYGULAMASI
– PASTA CİLA
– ÇİZİK VE HARE GİDERME
– BOYA KORUMA
– SERAMİK KAPLAMA
– TAVAN & TABAN TEMİZLİĞİ
– KUMAŞ KOLTUK TEMİZLİĞİ
– DERİ KOLTUK TEMİZLİĞİ
– KLİMA TEMİZLİĞİ
– ZİFT TEMİZLİĞİ
– SUSUZ MOTOR TEMİZLİĞİ
– SUSUZ MOTOR KORUMA

Detaylı Bilgi için: WWW.GLOBOWAXISKENDERUN.COM

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.