Çınarlı Mahallesinde Kemal Bahriyeli Parkı Yenileniyor

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Çınarlı Mahallesinde yer alan mevcut parkta düzenleme çalışmaları başladı.

Park çalışmaları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz kent genelindeki parklarda düzenleme ve yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. İskenderun’da mevcut parklarımızın her birinde yaza hazırlık olarak zaten rutin çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle çocuklarımızın daha güvenli olarak parklarımızda oynayabilmeleri için oyun guruplarını gerekirse yenileyip tüm oyun guruplarının zeminlerini bakımdan geçiriyoruz” dedi.

Vatandaşlarımızın huzurla dinlenebilecekleri ortamları oluşturma gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İlçe genelinde parklarımız modern görünüme kavuşturuyoruz. Kısa süre sonra modern bir görünüme kavuşacak parkımız vatandaşlarımızın rahatlıkla gideceği bir alan olacak. Anne babalar keyifle vakit geçirirken, çocuklar da oyun alanında eğlenebilecek” şeklinde konuştu. dedi.

Çınarlı Mahallesinde Kemal Bahriyeli Parkı Yenileniyor Çınarlı Mahallesinde Kemal Bahriyeli Parkı Yenileniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.