Belen’de Yağmur Izgaraları Yenileniyor

Yağmur sularının deşarjını kolaylaştırmak ve yol üzerinde birikinti oluşmasını engellemek için çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, esnaflardan ve mahalle sakinlerinden gelen şikayetler üzerine su birikintisi oluşan yerlerin tespit edilerek çalışma başlatıldığını açıkladı.

Belen, Payas ve İskenderun ilçelerinden gelen talepler doğrultusunda harekete geçen HATSU ekipleri, Belen ilçesi Bakras Mahallesi, Payas ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve İskenderun ilçesi Yunus Emre Mahallesi’ndeki ızgaraların eskiyen kısımlarını yenileyerek temizlik yapılmasını sağladı.

Yağmur sonrası su birikintisi oluşturarak işleyişin aksamasına neden olan bölgelerde başlattığı çalışma ile bölge esnafının takdirini kazanan HATSU, 3 ilçede yapılan çalışmalar kapsamında 40 metre uzunluğunda yağmur ızgarasının yerleştirildiğini ve yağmursuyu deşarjının daha kolay hale getirildiğini aktardı.

Belen’de Yağmur Izgaraları Yenileniyor Belen’de Yağmur Izgaraları Yenileniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.