Yeni çöp konteynerleri yerlerini alıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha temiz bir İskenderun için çalıştıklarını belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere ve çeşitli nedenlerle kullanılamaz hale gelen çöp konteynerlerinin yerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni çöp konteynerleri yerleştiriliyor.

İskenderun Genelinde yapılan temizlik çalışmaları ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Mahalle muhtarlarıyla yapılan görüşmeler neticesinde ve yapılan program dâhilinde dağıtılan çöp konteynerleri mahallelerde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştiriliyor. Bazı duyarsız vatandaşlarımız çöp konteynerlerinin içerisine sobadan çıkartılan kömür közlerini atıyor. Buda çöp konteynerlerinin tahrip olmasına neden oluyor. Halkımızdan bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ‘’İlçemizde çöp konteyneri ihtiyacı olan noktaları tek tek tespit etmiş ve tespit edilen bu noktalara çöp konteynerlerinin dağıtımına başlamıştık. İskenderun’un nüfuzu her geçen gün artıyor. Bizlerde belediye olarak değişen, gelişen ve büyüyen İskenderun’un her yönden ihtiyaçlarının karşılanması noktasında imkânlar ölçüsünde belediye sınırlarımız içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Belediye olarak ilçemizin temiz ve yaşanabilir bir görünüme kavuşturulması, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini her zaman önceliklerimiz arasında tutuyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni çöp konteynerleri yerlerini alıyor Yeni çöp konteynerleri yerlerini alıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.