Muhasebeciler Odasından Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun İlçe Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Muhasebecilik sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biridir. Muhasebeciler, Devlet kurumları ile İş Dünyası arasında bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler. Muhasebe sistemi kurulmadan işletmelerin gelişimi ve rekabet etmeleri mümkün değildir. Bu vesile ile muhasebeciler haftasını kutluyorum ” dedi.

İskenderun İlçe Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “İdare ile vergi mükelleflerimiz arasında köprü görevi üstlenen serbest muhasebeci mali müşavirlerimiz, serbest meslek icra etmesinin yanı sıra çok önemli bir kamu hizmeti ifa etmektedirler. Devlet gelirlerinin tahakkuku ve tahsili konusunda mesleki sorumluluğumuzun bilinciyle ülkemizin daha da kalkınması için çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu.

Muhasebeciler Odasından Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.