Arsuz Helvalı’da yollar değişiyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe genelindeki yollara farklı bir görünüm kazandıracak olan asfalt ve parke çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Başkan yardımcısı Sedat Deveci, Helvalı Muhtarı Ali Yılmaz, bazı meclis üyeleri, vatandaşlar ve teknik ekibin katıldığı Helvalı Mahallesindeki inceleme gezisinde Başkan Culha, Fen İşleri Müdürlüğü’nün bir mahallede asfalt, diğer bir mahallede yeni yol açma çalışmaları, başka bir mahallede ise kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdiğini söyledi.
Yıllara sari olarak gerçekleştirdikleri asfalt ve parke ihalesi kapsamında tüm mahallelerin yollarının değişim ve gelişim kapsamına alındığını belirten Başkan Nazım Culha, yol çalışmalarının ihtiyaç sırasına göre, etap etap ilerlediğine vurgu yaparken, deforme olmuş ve yıpranmış yolların öncelik kapsamına alındığını vurguladı.
Karahüseyinli’de başlayan, Harlısu, Nergizlik, Gözcüler ile devam eden asfalt ve parke çalışmalarının Helvalı’da sürdüğünü, bu mahallenin ardından da Kozaklı’ya geçileceğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Hava şartlarının elverişsiz olması dolayısıyla Kozaklı’da ertelediğimiz yol çalışmalarına Helvalı Mahallemizden sonra başlayacağız. Belirlenen plan ve program kapsamında devam eden asfalt ve parke çalışmalarımız ile Arsuz’un yollarını daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşturacağız” dedi.
Başkan Culha ve beraberindeki heyet daha sonra, Helvalı Mahallesi’nde açılan kadın meslek edindirme kursunu ziyaret ederek, ev tekstili ve mefruşat kursu kursiyerleri ve öğretmenleri Gülay Karakuş Akdoğan’la sohbet etti ve talepleri dinledi.

Arsuz Helvalı’da yollar değişiyor Arsuz Helvalı’da yollar değişiyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.