Arsuz’un Nergizlik Mahallesi Paslı Borulardan Kurtuldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), içmesuyunun yetersiz geldiği bölgelerin tespit edildiğini ayrıca paslanmış olan boruların yenilenmesi adına hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Yaşam kaynağımız olan içmesuyunu Hatay genelinde sağlıklı ve sürekli bir şekilde kullanılmasını sağlanmak amacıyla hayata geçirilen kapsamlı projelerin devam ettiğini hatırlatan Genel Müdürlük, vatandaşların memnuniyetini önemseyen ve geleceğe dönük yapılan çalışmaların odak noktasında sağlığın önemli bir yere sahip olduğunu aktardı.

2. Bölge İçmesuyu Şebeke Bakım Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi’nde kullanılan paslı boruların iptal edilerek yerine sağlıklı boruların döşendiğini açıklayan İdare, paslı boruların 500 metresinin 110’luk borular ile yenilendiğini ve evlerde kullanılan şebeke bağlantıları için 63’lük borular ile 200 metre yeni hat döşendiğini belirtti.

Arsuz’un Nergizlik Mahallesi Paslı Borulardan Kurtuldu Arsuz’un Nergizlik Mahallesi Paslı Borulardan Kurtuldu Arsuz’un Nergizlik Mahallesi Paslı Borulardan Kurtuldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.