Camiilerde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri müdürlüğü camii ve ibadethane temizlik işleri ekibi Sakarya Camii ve Sakarya Yeni Camiinin genel temizlik hizmetini gerçekleştirdi.
İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri müdürü Ömer Çolak Camii mabet ekibinin temizlik işlerini büyük bir titizlikle yaptığını belirterek periyodik bir şekilde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Camilerimizde detaylı bir şekilde temizlik yapılıyor. İnsanlarımız ibadetlerini yaparken camilerin temiz olması çok önemli. Biz halkımızın camilere geldiğinde uygun ortamlarda ibadetini yapmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz dönüşüm sağlayarak camileri belli bir periyodik zaman içinde tekrar tekrar temizliyor” diye konuştu.
Camiilerde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor Camiilerde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor Camiilerde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.