Ahmet Mursaloğlu dualarla toprağa verildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Adnan Mursaloğlu’nun abisi Ahmet Mursaloğlu dualarla toprağa verildi. İskenderun Ticaret Meslek Lisesinden 1976 yılında mezun olduktan sonra Toprak Mahsulleri Ofisinde uzun yıllar çalışan ve emekli olan Ahmet Mursaloğlu, kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Merhum Cenazeye katılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı Halil Şahin, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Necat Özkaya, Bülent Seküçoğlu, siyasi parti başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kalabalık halk topluğu Adnan Mursaloğlu’na taziyelerini ilettiler. Merhum Ahmet Mursaloğlu öğle namazına müteakip, Kaptan Mehmet Paşa Camisinde kılınan cenaze namazının ardında dualarla Çankaya Aile mezarlığında toprağa verildi.

Ahmet Mursaloğlu dualarla toprağa verildi Ahmet Mursaloğlu dualarla toprağa verildi Ahmet Mursaloğlu dualarla toprağa verildi

Önceki İçerikCamiilerde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
Sonraki İçerikDoğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Aygün İTSO’yu ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.