İskenderun Semt Pazarı Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde çok amaçlı semt pazarı projesine başladıklarını belirterek,” Buradaki çalışmalarımız son aşamaya geldi. Şuan da idare bölümler yapılıyor. Pazarın alanı eski alandan daha büyük ve daha geniş bir alana yapıldı. Çalışmalar tam olarak bittikten sonra halkımızın ve esnafımızın hizmetine açılacak. Bir diğer Pazar yeri projemiz ise Sakarya Mahallesine yapılıyor. Burada şuanda zemin çalışmaları ve taşıyıcı kolanların montaj işlemleri yapılıyor” dedi.

Çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Vatandaşlarımıza ve esnafımıza modern bir alanda alışveriş imkânı sağlamak adına pazar yerlerimizi düzenliyor, yeni pazar alanları yapıyoruz. Program dâhilinde ihtiyaç duyulan tüm pazar alanları yenilenecek. Bundan böyle vatandaşlarımız modern pazar alanlarında alışveriş yapacaklar. Yeni semt pazar yerleri sadece haftada bir gün kullanılan alanlar olmayacak. Pazar günleri harici vatandaşların hizmetine açılacak. “şeklinde konuştu.

İskenderun Semt Pazarı Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun Semt Pazarı Çalışmaları Devam Ediyor

Önceki İçerikMursaloğlu Ailesinin Acı Günü
Sonraki İçerikEsnaf Oda Başkanlarından Kasaplar Odası’na hayırlı olsun ziyareti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.