Kyk Yapı Kimyasalları Hatay’da

KYK Usta Kulübü seminerleri 2017 yılında da devam ediyor
ALİN GRUP İSKENDERUN’DA MANTOLAMA SİSTEMİ İLE İLGİLİ SEMİNER DÜZENLEDİ

Hatay KYK Uygulamacı Bayi Alin Grup İnşaat Gayrimenkul, İskenderun’daki uygulama ustalarını bilgilendirmek ve daha iyi izolasyon, daha iyi mantolama ve işçilik yapmak için KYK Genel Müdürlüğü ve Adana Bölge Müdürleri desteğiyle İskenderun ANEMON Otel’de Eğitim semineri düzenledi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen seminerde katılımcılara Halil Karakulak ve KYK Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ali Uğur Kavukçuer, sine vizyon destekli olarak ‘sektörel gelişmelerin ve yapısal problemlere yönelik doğru çözüm önerileri’ hakkında bilgiler verdi. KYK yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi olan ve sektörel bilinçlenmeyi hedefleyen uygulamacı eğitim seferberliğini her geçen gün daha da ileriye taşımak için çalışmalarını sürdürdüğüne vurgu yapan Karakulak; “Eğitimlerini her yıl güncelleyen KYK, seminerlerinde genel anlamda KYK Yapı Kimyasalları faaliyetleri, Usta Kulübü faaliyetleri, teknik yapıştırıcılar, su yalıtımı, dış cephe ısı yalıtımı ve sosyal sorumluluk nezdinde iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi vermektedir. KYK, bugüne kadar 130.000’den fazla ustaya seminer etkinliği düzenleyerek birbirinden farklı 250 noktada eğitim veren tek kurum olma başarısını bu yılda gururla taşımaktadır. 2017 yılı içerisinde de 220 nokta da düzenlenecek olan seminer ile 20.000 ustaya ulaşılması hedeflenmektedir. KYK’nın verdiği eğitimler sadece ustalar ile sınırlı değil. Bayi eğitimleri de bir o kadar önem taşımaktadır. Kurduğu Bizim Ekip Kulübü ile usta ve nihai tüketicilerle buluşan bayi çalışanlarına sektördeki gelişmeler ile ilgili eğitimler düzenlemektedir. Her yıl düzenlenen Bayi ve Bizim Ekip toplantıları ile de tüm paydaşlarına ürün portföyündeki güncel gelişmelere yönelik ayrıntılı bilgilendirmeler ve ürünlerinin hangi koşullarda hangi çözümler için sunulduğu yönünde teknik bilgilendirmeler yapmaktadır.” Dedi. Semineri Organize eden Alin Grup Genel müdürü Kenan Aşkar ve Maden Mühendisi O.Emre Öcal, “Adana Bölge yetkililerimiz Ali Ünlüoğlu ve Engin Ergin ile birlikte İskenderun’da ustalarla buluşmanın onurunu yaşadık. Toplantı yoğun katılımla verimli geçmiştir. Amacımız, daha kaliteli işlerin yapılması için ustalarımızı bilgilendirmekti” dediler.

Kyk Yapı Kimyasalları Hatay’da Kyk Yapı Kimyasalları Hatay’da Kyk Yapı Kimyasalları Hatay’da Kyk Yapı Kimyasalları Hatay’da

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.