İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlanıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İskenderun’da ulaşımı daha rahat hale getirmek için yeni, yol açma, mevcut yolların bakım ve onarımını yaptıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” yollara sıcak asfalt kaplama çalışmaları program dâhilinde sürüyor. Elektrik tellerinin yer altına alındığı bölgelerde asfalt çalışmaları devam ediyor. Şimdi ekipler Barboros Mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda daha önce belirlediğimiz ana arterlerde sıcak asfalt çalışması yaparak şehir için yollarımız daha güzel ve sağlıklı hale geliyor” dedi.

İskenderun genelinde asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Asfaltlama seferberliğimiz tüm hızıyla devam edecek. Çalışmalar kapsamında eski asfaltlar sökülüp, yerine sıcak asfalt dökülüyor. Kentin farklı noktalarında hava şartları müsait olduğu süre içerisinde muhtarlarımız ile iletişim halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” diye konuştu.

İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlanıyor İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlanıyor İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlanıyor

Önceki İçerikİTSO’da Sigorta Acenteleri Derneğinin Eğitim Seminerleri başladı
Sonraki İçerikGEÇMİŞE BAK GELECEĞİNİ AYDINLAT
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.