Hatay, Yetersiz Gelen Hatlara Veda Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde eski içmesuyu şebekelerinin yanı sıra yetersiz gelen kanalizasyon hatlarında da yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Kentsel nüfusun artmasıyla birlikte kanalizasyon hatlarının yetersiz geldiğini ve söz konusu problemin çözüme kavuşturulması için projelerin hayata geçirildiğine dikkat çeken İdare, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından deforme olan ve yetersiz olan hatlar yerine de daha büyük ebatlardaki borularla yeni kanal hatlarının döşendiğini vurguladı.

Çevre ve insan sağlığını ön planda tutarak yetersiz gelen ve oluşan kırılmalardan dolayı tıkanan, kötü koku yaratan kanal hatlarında tespit ile onarım çalışmaların sürdüğünün altını çizen Genel Müdürlük, yürütülen kapsamlı çalışmalar sayesinde birçok mahallenin kötü kokulardan ve çevre kirliliğinden kurtulduğunun altını çizdi.

Hatay, Yetersiz Gelen Hatlara Veda Ediyor Hatay, Yetersiz Gelen Hatlara Veda Ediyor Hatay, Yetersiz Gelen Hatlara Veda Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.