Karaağaç Sahili beklenen güzelliğine kavuşuyor

Karaağaç Sahili’ne sihirli dokunuş!

Deniz kenti kimliğini ortaya çıkarmak ve kıyı şeridini halkın kullanımına açmak için yatırımlarını sürdüren Arsuz Belediyesi, ilçe merkezinin ardından sahil düzenleme projesiyle bu kez Karaağaç Sahili’ne değer katacak. Biri Yaylakent, diğeri Tüccarlar Sitesi önündeki kıyı şeridinde eş zamanlı olarak hızla yükselen iki adet Rhosus Sosyal Tesis ve bu tesisiler arasında yapılacak olan sahil yürüyüş yolunu inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç Sahil Düzenleme Projesi ile vatandaşlar için yepyeni bir çekim merkezi yaratacak.
Beraberinde başkan yardımcıları Ali Yavuz, Sedat Deveci ve Özgür Murt, Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu ve yüklenici firma temsilcileri ile birlikte Karaağaç Sahilini boydan boya dolaşan Başkan Culha, başlangıç noktası Villa Kafe olan projede sahil yürüyüş yolunun geçeceği güzergahı büyük bir titizlikle incelerken, yolun biran önce açılması için gerekli talimatları da verdi.
Arsuz’un eski ‘Rhosus’ adıyla isimlendirilen iki adet sosyal tesisin projedeki şık tasarım ve görüntünün eşdeğeri olarak yükseldiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, iki tesis arasında yapılacak olan Karaağaç sahil yürüyüş yolunun spor ve çocuk oyun alanları, otopark, yeşil alan, çim alanları, doğal plajları, soyunma kabinleri, duş ve ıslak zeminleri ile halı denizle buluşturmanın yanı sıra turizme de katkı sunacağını söyledi.
Sosyal tesislerde çatı montajına başlandığını ifade eden Başkan Nazım Culha, projenin tamamlanmasıyla halkın huzurlu bir yerde dinlenme ve deniz kenarında yürümenin ayrıcalığını yaşayacağını ifade etti.

Karaağaç Sahili beklenen güzelliğine kavuşuyor Karaağaç Sahili beklenen güzelliğine kavuşuyor Karaağaç Sahili beklenen güzelliğine kavuşuyor Karaağaç Sahili beklenen güzelliğine kavuşuyor

Önceki İçerikBelen Belediyesi ve Doğaka, Protokolü İmzalandı
Sonraki İçerikİskenderun Gençlerinden şehit ailelerine ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.