Haytürk De Aylık Nöbet Değişimi

Hatay Yörük Türkmen 4. Toplantısı Mart ayı içinde İskenderun Paraşüt alanı yakını Dulkadir yurdu Attepesi’nde gerçekleştirildi.. Haytürk Bayrağımız 3. Toplantı sonrası Hatay Akkoyunlu Dernek Başkanı Ahmet Akkoyunlu tarafından Hatay Dulkadir Irfan Dilere teslim edildi.
HAYTÜRK 3. ÇALIŞTAY KONUĞU Günay Türk Dünyasını anlattı.

ABADER Yönetim kurulu üyesi, İskenderun Kızılay Şube Bşkanı. İskenderun Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ümit Günay da toplantıya katılarak, Kızılay’ın bölgemiz, balkanlar ve Orta Asya Türk Dünyasındaki çalışmalarını anlattı. Türk Dünyasının beklentilerini dile getiren Günay, Güçlü ve ayakta dik duran bir Türkiye’nin ne kadar önemli olduğunu anlattı. OBATÜRK VE HAYTÜRK Kurucu Başkanı Ali Atvur Akkoyunlu, toplantılarının devam edeceğini belirterek, “Türk dünyasını, örf ve adetlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşamak, yaşatmak ve bizden sonraki kuşaklara anlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Haytürk De Aylık Nöbet Değişimi Haytürk De Aylık Nöbet Değişimi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.