Byk Köy’de Doğal Ürünler ve Lezzet Bir Arada

İskenderun Belediyesi karşısında hizmete giren Byk Köy’de doğal ve lezzet bir arada. İskenderun halkını doğal ve patentli ürünlerle buluşturan, kaliteyi ve hijyeni biraya getirerek, müşterinin damak tadına hitap eden Byk Köy’ün açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sektör temsilcileri ile birlikte yaptı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta doğal ürünler davetlilere ikram edildi. Lezzet ve kalitenin buluştuğu Byk Köy Tesislerinde Doğal Köy Ürünleri, Organik sertifikalı ürünler, lüks şarküteri ürünler ve patentli ürünler yer alıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, açılışa katılarak firma sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulundu ve yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkürlerini iletti. İskenderun halkına doğal lezzeti getirmenin onurunu yaşadıklarını belirten Byk Köy yetkilileri ise; “Biz halkımıza Doğal, kalite ve hizmeti bir arada getirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizden alış veriş yapanların bir daha geleceklerini garanti ediyoruz. Doğallık ve güzelliği bir arada görmek isteyenler bize uğrasınlar” dediler. İskenderun halkı ise, doğal ürünlerin sergilendiği standı gezerdiler ve Byk Köy yetkililerine böylesi kaliteli hizmeti İskenderun halkına getirdikleri için teşekkürlerini ilettiler.

Byk Köy’de Doğal Ürünler ve Lezzet Bir Arada Byk Köy’de Doğal Ürünler ve Lezzet Bir Arada Byk Köy’de Doğal Ürünler ve Lezzet Bir Arada Byk Köy’de Doğal Ürünler ve Lezzet Bir Arada

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.