Kurslar Hatay’da Farkındalık Yaratıyor

Payas HATMEK (Meslek Edindirme Kursları), sosyal, kültürel ve eğitsel branşlarda meslek edindirme amacıyla kurs vermeye devam ediyor.
Birçok dalda eğitim vererek Hataylı vatandaşların meslek edinmelerine yönelik yoğun çalışmalar gerçekleştiren HBB, 3-6 yaş çocuk gelişimi, İngilizce, resim ve bilgisayarlı muhasebe kursları her geçen gün artan öğrenci sayısı ile eğitim vermeyi sürdürüyor.

Çocukların beslenme, sağlık, sosyal ve kişisel gelişimlerinin doğru bir şekilde gelişmesi hakkında gerekli deneyimi kazandırmak amacıyla çocuk gelişimi kursu veren HBB yetkilileri, diğer taraftan farklı bir branşta diksiyon kursu ile halkın ifade gücünü rahatça kullanabilmeleri beraberinde insanlar ile daha doğru ve etkili iletişim kurabilmelerini sağlıyor. Ayrıca günümüz teknolojisini daha yakından takip etmek ve vatandaşların günümüz çağına ayak uydurmaları amacıyla da bilgisayar kursu vermeye devam ediyor.
Payas HATMEK yetkilileri, merkezde ücretsiz eğitimlerine devam edeceklerini bildirerek her yaştan vatandaşın kurslara kayıt yaptırabileceklerini ifade etti.

Kurslar Hatay’da Farkındalık Yaratıyor Kurslar Hatay’da Farkındalık Yaratıyor Kurslar Hatay’da Farkındalık Yaratıyor Kurslar Hatay’da Farkındalık Yaratıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.