Azganlık’ta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Fen İşleri Müdürlüğü yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Yollar standartlara uygun bir şekilde yapılıyor. Yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra bölge modern bir görünüme kavuşacak. Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, “sokakları iyileştirme çalışmaları kapsamında çeşitli nedenlerle bozulan yollarda yenileme çalışmaları aralıksız devam edecek. Belediyemizin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımız sürecek. Vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda ekiplerimiz ilçenin farklı bölgelerinde de benzer çalışmaları yapmayı sürdürecek.” şeklinde konuştu.

Azganlık’ta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor Azganlık’ta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Önceki İçerikİnşaat Mühendisleri İskenderun Temsilciliği 2017 yılının eğitim yılı ilan etti
Sonraki İçerikKurslar Hatay’da Farkındalık Yaratıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.