Denizciler’de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Denizciler’de gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç’i ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Denizciler bölgesinde Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Denizciler ’in ana caddesinde ekipler yolların ve bakım ve onarımını yapıyor. Bozulan veya tahrip olan yol ve kaldırımlarda ise yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Muhtarımız ile her zaman iletişim halindeyiz ”dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Birimlerimiz hız kesmeden Denizciler bölgesinde ihtiyaç olan bölgelerde parke yenileme, çevre düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Denizciler’de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor Denizciler’de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor Denizciler’de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Önceki İçerikAskerlik Şubesinden Şubat-2017 Celp Dönemiyle İlgili Önemli Duyuru
Sonraki İçerikDünya Sigarayı Bırakma Günü’nü Fırsat Bilin Tüttürmeyi Bırakın
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.