Çay Mahallesinde asfalt çalışması devam ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay Mahallesinde asfalt çalışmasının yapıldığını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Asfalt çalışmalarına aralıksız devam edildiğini belirterek,” İskenderun Belediyesi olarak şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz Çay Mahallesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çeşitli nedenlerle bozulan tahrip olan yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor. Edaş tarafından tellerin yer altına alınması ile birlikte belediye olarak altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde yolların bakımını, onarımını ve düzenlemesi yapıyoruz” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen asfaltlama çalışmaları yapılan çalışma programı doğrultusunda sürdürülüyor. Alt yapıdan üst yapıya şehrimizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız yapılan asfalt çalışmalarından memnun olduklarını belirtiyorlar. Bizlerde muhtarlarımız ile iletişim halinde olup ihtiyaç olan yollarda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çay Mahallesinde asfalt çalışması devam ediyor Çay Mahallesinde asfalt çalışması devam ediyor

 

Önceki İçerikBaşkan Culha, Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışıyoruz
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil, İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı İle Çalışıyoruz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.