Azganlığa yeni Taziye Evi ve Muhtarlık Yapılıyor

Muhtarların istek ve talepleri doğrultusunda belirlenen alanlarda muhtarlık evlerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Azganlık mahallemize yakışır bir muhtarlık evi yapıyoruz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler.” şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil,” amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Azganlık’ta ayrıca muhtarlık binası ile birlikte taziye evi de yapıyoruz. Bölgede büyük ihtiyaç duyulan taziye evi için çalışma başlattık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimiz devam ediyor. Şuan’da taziye evimizde son rötuşlar yapılıyor. Kısa sürede içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

Azganlığa yeni Taziye Evi ve Muhtarlık Yapılıyor Azganlığa yeni Taziye Evi ve Muhtarlık Yapılıyor

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 3 gündem maddesiyle toplanıyor
Sonraki İçerikFener Caddesi Asfalat İle Kaplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.