Belen Kaymakamlığından Şehit Ailelerine Ziyaret

Belen İlçesinde ikamet eden 4 Şehit Ailesi Kaymakam Abdulaziz AYDIN tarafından, beraberinde Yazı İşleri Müdürü Mustafa BAKIR ve Vakıf Müdür Vekili Nursel KAYTAN ile birlikte hanelerinde ziyaret edildi.

Kaymakam AYDIN; Halilbey Mahallesinde Şehit J.Astsb.Mehmet TUTUŞ’un eşi Selma TUTUŞ, Güzelyayla Mahallesinde Kıbrıs Şehidi Hasan BAYRAKTAR’ın abisi Ahmet BAYRAKTAR, Karapilot Kd.Üsteğmen Mehmet BAŞAR’ın abisi Züber BAŞAR ile Dnz.Kd.Üsteğmen Mevlüt TÜRKER’in Babası Mehmet TÜRKER hanelerine misafir oldu ve devletimizin her daim yanlarında olduğu mesajını vererek ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. Ziyaret vesilesi ile İlimiz Valisi Sayın Erdal ATA tarafından ilimizde bulunan şehit ailelerine hitaben yazılan mektubu ve hediye paketini de kendilerine teslim etti.

Belen Kaymakamlığından Şehit Ailelerine Ziyaret Belen Kaymakamlığından Şehit Ailelerine Ziyaret Belen Kaymakamlığından Şehit Ailelerine Ziyaret

Önceki İçerikPayas’ta15 adet AK-47 piyade tüfeği kütüklüğü Bulundu
Sonraki İçerikİskenderun Kaymakamlığı Güvenlik Korucusu Alımı İlanı Yayınladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.