İskenderun Belediyesi Şehirdeki Metruk Binaları Yıkıyor

İskenderun Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştiriyor.

GÖRÜNTÜ KİRLİĞİ ORTADAN KALKIYOR

Başkan Seyfi Dingil konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” bu çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesi 343. Sokakta bulunan metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi. Daha öncede kentin birçok noktasında bulunan metruk yapıların yıkımını gerçekleştirdik.Kent genelinde görselliğe ve huzura büyük önem veriyoruz. Art niyetli insanların barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtarıyoruz. Tehlike saçan yapıları Fen İşleri Müdürlüğü yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz” dedi.
VATANDAŞIMIZIN HUZURU ÖNEMLİ
Başkan Seyfi Dingil , “ Çevreye her zaman büyük önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Bu alanlarda yeni yaşam alanları oluşturup vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Daha öncede birçok metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Şehirdeki Metruk Binaları Yıkıyor İskenderun Belediyesi Şehirdeki Metruk Binaları Yıkıyor İskenderun Belediyesi Şehirdeki Metruk Binaları Yıkıyor

Önceki İçerikSahil Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor
Sonraki İçerikİskenderun’da Yol-Kaldırım-Asfalt Çalışmaları Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.