Şehit Oğuz Yener Caddesi Asfaltlanıyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde elektrik tellerinin yer altına alındığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun şehir merkezinde yaklaşık bir yıldır elektrik tellerinin yer altına alma işlemi devam ediyordu. Bu işlem bitme noktasına geldi. Altyapısı döşenen caddelerde gerekli işlemler yapıldıktan sonra belediyemize teslim ediliyor. Bizlerde hızlı bir şekilde hem ulaşımı hem trafiği rahatlamak adına yolları sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Titizlik içerisinde devam eden asfalt çalışmalarını sürekli denetleyerek bilgiler alıyoruz” dedi.

Kentin en işlek bölgelerinde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Asfalt çalışmalarını kentin en ücra köşesine kadar taşıyacağız. İskenderun’da çeşitli nedenlerle bozulan yolların bakımını, onarımını, düzenlemesini ve yenilenmesini gerçekleştiriyoruz. Yapılan bu çalışmalar neticesinde mahallelerin, caddelerin, anayol ulaşım problemi uzun vadeli olarak çözüme kavuşturuluyor. Trafik akışı hızlı ve güvenli hale getirilmiş oluyor” şeklinde konuştu.

Şehit Oğuz Yener Caddesi Asfaltlanıyor Şehit Oğuz Yener Caddesi Asfaltlanıyor

Önceki İçerikArsuz’da gönül köprüsü oluşturuldu
Sonraki İçerikİskenderun’da “Hayat Engelsiz Güzel”Projesi Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.