Orhan Tepe Çok Amaçlı Semt Pazarı Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı, halka en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını belirterek,” Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil çok amaçlı semt pazarı projelerine büyük önem veriyor. Bizlerde Orhan Tepe bölgesine hitap edecek çok amaçlı semt pazarı çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firmadan bilgiler aldık. Pazar yerinde zemin çalışmaları devam ediyor. Pazarın alanının üst kısmı kapandı. Zeminde yapılacak betonlama ve düzenleme çalışmalar hızlı bir şekilde bitirilmesi için gayret gösteriliyor” dedi.

Akıncı ,”şuan ki semt pazarlarımızın üstü açık bir vaziyette idi. vatandaşlarımızın kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarları kapalı hale gelecek. Bölgede ikamet eden vatandaşlar sadece bu alanı haftada bir gün Pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek. Semt pazarları kısa bir sürede tamamlanarak halkımız ve esnafımızın hizmeti açılacak “şeklinde konuştu.

Orhan Tepe Çok Amaçlı Semt Pazarı Çalışmaları Devam Ediyor Orhan Tepe Çok Amaçlı Semt Pazarı Çalışmaları Devam Ediyor

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı: Sosyal Ve Kültürel Çalışmalara Önem Veriyoruz
Sonraki İçerikHatay için Kuvvetli Yağış Uyarısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.