Ak Parti İskenderun Teşkilatı Kan bağışında bulundu

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın, Kızılay’ın kan stokunda kırmızı alarm verildiğini belirterek vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulunmasına Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Yönetiminden destek geldi.
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları, bu gün (04.01. 2016) 15.30 sularında İskenderun Atatürk Anıt alanı yakında Bulvarı üzerinde bulunan Kızılay Evi’ve giderek kan verdi.
İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Kızılay Genel Başkanımızın Kızılay’ın kan stoklarının kırmızı alarm vermesi üzerine yaptığı çağrıya biz de İskenderun Kızılay Kan Merkezine gelip kan vererek destek olduk. Biz de varız dedik. Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu bir kez daha dile getiriyoruz. Biz buradan siz medya kuruluşları aracılığı ile tüm halkımıza çağrı yapıyoruz. Gelin Kızılay’a kan verin. Kızılay kan stoklarımız artsın” diye konuştu.
Kızılay İskenderun Kan Merkezi Müdürü Dr. Volkan Karaca, Genel Başkanın çağrısı üzerine İskenderun’da kan vermenin üç kat arttığını söyleyerek, “İskenderunlu vatandaşlarımızın bu duyarlılığı bizleri mutlu etti. Kan vermek için merkezimize gelen vatandaşlarımızın kan değerlerine bakıyor, tansiyonunu ölçüyoruz. Uygun durumda olan vatandaştan kan alıyoruz.” Dedi. Kızılay Genel Başkanının çağrısının yankı bulmasının sevindirici olduğunu söyleyen Dr. Volkan Karaca, İskenderun Kızılay Evi’nde beş sağlık görevlisinin hizmet verdiğini de sözlerine ekledi.
Kan bağışının ardından Kızılay görevlileri, kan bağışçılarına meyve suyu ve kek, ikram etti.

Ak Parti İskenderun Teşkilatı Kan bağışında bulundu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.