Ali Çay başarılı ameliyatlara imza atmaya devam ediyor

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Çay, onkolojik cerrahi kulvarında oldukça güç ve önemli bir ameliyatı, ekibiyle beraber büyük başarı ile gerçekleştirdi.‬ Bağırsağın en alt kısmında tıkayıcı ve yoğun kanamalı bir hale gelen ve makat bölgesine kadar uzanan tümoral kitle nedeni ile ameliyatı zorunlu olan Tahsin ‬Toplar (40), yaklaşık 3 saat süren bir operasyonla sağlığına kavuşmak üzere önemli bir eşiği geride bıraktı. ‬‬
MİLES (abdominoperineal rezeksiyon) adı verilen riskli ve teknik olarak genel cerrahinin en güç ameliyatlardan biri olarak bilinen bu ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Ali Çay, “Hastanemiz, gerek ameliyathane donanımı, gerek cerrahi sonrası kemoterapi ve radyoterapi gibi tamamlayıcı tedavi donanımı açısından, üst düzey bir yeterliliğe sahiptir. Kanser vakalarının ameliyatları da ameliyat öncesi ve sonrası onkolojik tedavisi de bu örnekte olduğu gibi başarı ile yapılabilmektedir. Hastanemizde her branşta kanser hastalıklarının teşhis ve tedavisi başarı ile sürmektedir” dedi.
Ameliyat sonrası geceleri rahatlıkla uyuyabildiğini ifade eden Tahsin Toplar ise, “Yaşadığım sıkıntıyla ilgili çok ciddi acılar çektim. Ardından farklı hastanelere gittim ve sonuç alamadım. Son çare, Doktorum Ali Çay’a başvurdum ve ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Gece yatamıyordum, şuan rahatlıkla uyuyabildim. Kendisine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Ali Çay başarılı ameliyatlara imza atmaya devam ediyor

Önceki İçerik2017 asgari ücret belli oldu
Sonraki İçerikYeni Yapılan Havuzlu Çarşının Balonları Koptu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.