12 Yıllık Bebek Hasreti Son Buldu

Hatay’ın Altınözü ilçesinde 12 yıldır bebek hasreti çeken ve yıllardır birçok tedavi yöntemi deneyen Nurşen-Hanifi Saçlı çifti tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldu.
Dokuzdal Mahallesi’nde ikamet eden ve 12 yıl önce evlenen Nurşen Saçlı (32) ve Hanifi Saçlı (32) çifti, mutluluklarına mutluluk katmak için bebek sahibi olma hasretlerine tüp bebek yöntemiyle Altınözü Devlet Hastanesi ile ulaştılar.
Baba Hanifi Saçlı; Birçok doktor ve sağlık kuruluşunda tedavi yöntemleri denememize rağmen hasretimiz bitmedi. Son çare olarak eşimle birlikte Altınözü Devlet Hastanesine başvurduk. Kadın Doğum Uzmanı Doktoru Erol Numanoğlu’na muayene olduk. Doktorumuz bize tüp bebek yöntemini tavsiye etti. Bunun üzerine Tüp bebek merkezine başvurduk, eşim bu yöntemle hamile kaldı. Daha sonrasında tüm tetkik, takip ve kontrolleri Kadın doğum Uzmanı Erol Numanoğlu yaptı., doktor Erol Numanoğlu’na duyduğu güveni her fırsatta dile getiren baba Hanifi Saçlı doğum için de Altınözü Devlet Hastanesini seçtik. Çok şükür, Yüce Allah’ım çabalarımızı boşa çıkarmadı” dedi.
Baba Hanifi Saçlı, Ahmet bebeği ilk gördüğü an gözyaşlarını tutamadığını kaydetti. , yaşadıkları mutluluğun anlatılamaz olduğunu söyledi.
Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Sebahattin YILMAZ yaptığı açıklamada;
Altınözü Devlet Hastanesi ve Birliğimize bağlı tüm Hastanelerimize, Personel ve her türlü imkânlar seferber edilerek özverili çalışmayla; vatandaşlara ve hastalara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek;
12 yıldır bebek sahibi olmak isteyen bir ailenin bebek özleminin Altınözü Devlet Hastanesinde sona ermesi bölge halkında sevinç ve heyecan yaratmıştır.
Altınözü Devlet Hastanesinde başarıyla doğum operasyonunun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Hastane Başhekimi Dr.Batuhan KUNT ve Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Dr.Erol NUMANOĞLU’na ve hastanemizde görevli tüm sağlık personelimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

12 Yıllık Bebek Hasreti Son Buldu 12 Yıllık Bebek Hasreti Son Buldu

Önceki İçerik2017 Motorlu Taşıtlar Vergisi Açıklandı
Sonraki İçerik2017 Yılı Hac Heyecanı Başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.